Hoopers on pehmeää liikuntaa kaikenikäisille koirille. Iloinen yhdessä tekemistä. Tämä laji on hauskaa sekä koiralle että ohjaajalle. Koira pääsee purkamaan energiaa juoksemalla vanteiden eli huuppien lävitse, kiertämällä tynnyreitä itse oivaltavamalla ja ohjaaja voi nauttia yhteistyön hedelmistä hyvillä ohjaustekniikoilla.  Oivaltava hoopers koira.  Alkeiskursseilla opetellaan hoopersiin kuuluvia esteitä sekä yhdistellään niitä.  Koira suorittaa esteitä ilman hihnaa ohjaajan lähellä (sermit). Ryhmätyösntekenlyn tulee olla tuttua meiltä tai muualta. Hoopers kurssit ovat Koiratiimi ry kursseja tutuilla vetäjille Mira tai Juha.

Hoopers alkeiskurssi Kurssi info

max. 3-5 koiraa kaikenikäiset myös pennut 
Kurssilista 2024*
Kouluttajana toimii Mira Elfving (Hov1 apuvalmentaja) tai Juha Tervo.
Yhdistyksen kurssit järjestävät tutut ohjaajat Rallyhaukkujen hallilla lumijoentie 8 90400 Oulu. Osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä

Hoopersin rataharjoitukset Kurssi info

Kurssilista 2024*
max. 3-4 koiraa
, kaikenikäiset, myös pennut
Pääsyvaatimus: Hoopers alkeet käytynä RallyHaukuilla/Koiratiimillä
Kouluttajana toimii Juha Tervo.
 Yhdistyksen kurssit järjestävät tutut ohjaajat Rallyhaukkujen hallilla lumijoentie 8 90400 Oulu. Osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä.

Jatkokurssiksi: Hoopersin rataharjoitukset uudelleen. Radat ovat jokaisella koulutustunnilla erilaiset. Etäisyyksiä ja vaikeutta lisätään yksilöllisesti ryhmän taitojen ja tavoitteiden mukaisesti.

 

Kurssi on ikärajaton.