Hierontaa koiran hyvinvoinnin tueksi Oulussa.

Koirahieronta on parhaimmillaan rentouttavaa ja voimaannuttavaa. Jokainen koira hyötyy hieronnasta ja sen positiivisista vaikutuksista kehoon samoin kuin me ihmisetkin.

Koiran lihaksisto voi jumiutua fyysisestä rasituksesta. Hieronnalla palautetaan lihaksiston elastisuus ja liikkuvuus. Aineenvaihdunta vilkastuu. Stressi vähenee ja oksitosiinin eritys lisääntyy. Lihasten liikelaajuus parenee samoin arpikudoskiinnikkeet pehmenevät/vähenevät.

Milloin koiraa ei voida hieroa ? Jos koiralla on pahanlaatuinen kasvain, akuutti sairaus (esim. ripuli, kuume, kennelyskä) tai jokin lääkekuuri, tulehdus, ulkoloisia tai koira on tiineenä/juoksut/valeraskaus.

Tule mukaan Kotikoiran hierontaharjoituksiin opettelemaan oman koiran hierontaa. Harjoitukset alkavat teoriaosuudella koiran rakenteesta, lihaksistosta sekä hieronnasta. Tämän jälkeen harjoitellaan perushieronta harjoitteet sekä venyttelyt oman koiran kanssa. Kouluttajana  ja hierojana toimii Koiran hierojan At-tutkinnon suorittanut vuonna 2009 Mira Elfving.

Kotikoiran rentouttava hieronta koulutus

Aikataulut:
Kurssilista 2024

Vesikoirat 19.1.2024 (täynnä)
Kotikoirat 15.3.2024 klo 18:45 kesto n 1,5-2h ryhmän etenemisen mukaisesti  (täynnä)
Hinta
39eur, sis. alv ja kirjallisen materiaalin kotiharjoittelua varten.
Pääsyvaatimus: Rallyhaukkujen asiakas 2007-2024 välisenä aikana.

Koirasi hieronta koulutushallilla

Hieronta:  60min hinta 59€ (sis. alv).
Aikataulut: parittoman viikon perjantaina klo 18:45-19:45
Varaa aika: sähköpostilla koirakoulu@rallyhaukut.net