Yleinen

Pentujen 5.2 alk. harrasteryhmä täynnä

Pentujen harrasteryhmät on tarkoitettu koirakolle, jotka ovat käyneet pentukurssin ja haluavat jatkaa yhdessä harrastamista.  Harraste pentukurssi sopii hyvin suoritettavaksi ennen lajikursseja. Kurssilla luodaan harrastuspohjat omistajan ja koiran lujaan yhteistyöhän ja yhdessä tekemiseen, jota tarvitaan jokaisen lajin parissa. Kurssi agenda muodostetaan ryhmän toiveiden mukaisesti, toive lomake lajeista tulee täytettäväksi ennen kurssin aloitusta.

  Kurssilaisilla on oma whatsapp ryhmä, johon jaetaan kurssin aikana kotitehtäviä videolla viikottain. Tehtävän voi kuitata tehdyksi joko videolla tai kommentilla. Harjoitellaan  ja opitaan yhdessä. Koulutus kesto noin 40min hallilla.

5.2, 19.2, 5.3, 19.3 klo 13:40 (tilaa 1:lle)


Klikkaa tästä ilmoittautumaan

author-sign

Tämä voisi myös kiinnostaa sinua

Suositus