Tervetuloa koirakouluumme !

Katuosoite : Lumijoentie 8 90400 Oulu ( Limingantulli )

#positivetraining
#positivetrainingdogs
#rallyhaukut


Kurssille mukaan:

 • Herkkuja koiralle. Voi olla useampaa erilaista laatua, lihatikkuja, nakkeja, juustoa jotain mistä sinun koirasi pitää. Mikäli namit loppuvat löytyy hallilta myyntiteline, maksun voi hoitaa kotona.
 • Tavallinen panta tai valjaat sekä hihna ei fleksiä
 • Oma pieni viltti tms. alusta koiralle. Pentukurssilaisille on oma targettiharjoitus ja siihen kuuluva pieni targetti hallilla odottamassa. Näitä hyödynnetään rauhoittumisharjoituksissa.
 • Koulutustunnin kesto on n. 40min, ilman taukoja. Poikkeuksena Nose Work, jonka kesto vaihtelee 30-40min välillä ryhmästä riippuen
 • Koiran omia leluja, vetonaruja ei vinkuvia
 • Urossuoja, mikäli koiralla on tapana merkata sisällä pissaamalla. Näin estetään ettei koira yleistä merkkaamista muihinkin sisätiloihin kotiin/kylään.
 • Kaksi henkilöä voi osallistua kurssihintaan koiran kanssa kurssille.
 • Iloista mieltä yhteisen harrastuksen aloittamiseen ! 🙂 


Kurssimaksu

Mikäli kurssimaksu on vielä suorittamatta. Huolehdithan maksun pikimiten kuntoon. Kiitos. Kurssin alkamisen jälkeen veloitamme laskun lähettämisestä Merit laskutus yrityksen kautta laskutuslisän +10eur kurssimaksun lisäksi. 

 • Tilisiirtona voit maksaa seuraavilla tiedoilla:
  ma-ti ja perjantain 
  kurssit
  Rallyhaukut Mira FI94 5740 8920 1199 11
  Viiteteksti Osallistujan nimi ja Kurssin alkupvm.

  ke-to ja la-su kurssit
  Rallyhaukut Juha FI15 5381 0320 2512 32 
  Viiteteksti Osallistujan nimi ja Kurssin alkupvm.

 • Liikuntasetelit 1. koulutuskerralle mukaan kirjekuoressa
 • Liikuntapalveluiden sirukortit ja niiden saldon käyttäminen mobiilisoftan kautta epassi/smartumpay/edenred/eazybreak 
  ma-ti kurssit liikuntapalvelun tarjoaja Rallyhaukut Mira

  ke-su kurssit liikuntapalvelun tarjoaja Rallyhaukut Juha 

 • Klarna lasku ma-ti,pe kurssit /Mira
  Klarna lasku ke-to, la-su kurssit /Juha
  Huom. Klarna laskut tilataan yllä olevista verkkokaupoista.
 • Mobilepay
  p. 0445355911  /ma-ti Rallyhaukut Mira
  p. 0408248491  /ke-su Rallyhaukut Juha

Hallin eteinen ja sisääntulo

Sisälle tullaan harmaasta, ovesta kääntyen oikealle tai vasemmalle eteiseen. Voit kytkeä koiran kenkätelineen vieressä olevaan lyhyeen riimuun suoraan pannasta. Kengät voi jättää suoraan kenkätelineeseen tai voit laittaa suojatossut kengän päälle. Uusi hygieeninen matto alusta on joustava, pitävä ja pehmeä jalan alla, mutta talvella viileä. Varaa mukaan villasukat, lipposet tai sisäkengät. Näin pidetään matto puhtaana kengissä siirtyvistä eritteistä, koirien ulkoilutuspaikoilta. Pissasakkoja meillä ei ole käytössä. Matto imuroidaan joka yö lävitse uv-imurilla, joka poistaa myös karvat ja tippuneet namit lattialta. Jokainen päivä aloitetaan puhtaalla hallilla. Viikottain koko matto ajetaan kuumalla höyrypesurilla lävitse. 

Lumijoentie 8 90400 Oulu

Pissatuspaikka

Koulutushallimme on matalahalli lumijoentien loppupuoliskolla Oulun palametallin jälkeen. 

Paras paikka käyttää koiraa pissalla on tulotiellä ojan varressa SAH-KO ison sinisen rakennuksen jäädessä toiselle puolelle.  Hallia tuuletetaan ryhmien väleissä. Koulutusohjaaja hakee ryhmän ulkoa, kun sisälle voi tulla. Video ajo-ohjeesta hallille.

Koulutustyyli koirakoulussa

Käytämme positiivista vahvistamista. Oikea käytös merkataan joko kehusanalla (hyvä, yes, zip, vau, jep) tai naksuttimella sekä koira palkataan sille mieluisalla palkalla. Kun palkka on tarpeeksi hyvä haluaa koira tehdä saman harjoituksen uudelleen. 

Koulutusohjaaja antaa ohjeet harjoitusten tekemiseen. Voit opettaa koirallesi taukokäytöstä. Tätä voit hyödyntää myös kotona, tapahtumissa tms. paikoissa joissa haluat että koira osaa rauhoittua. Koulutusohjaaja kertoo ohjetta: Ohjaa koira lähellesi ja aloita palkkaamaan koiraa tiheästi samalla kun kuuntelet ohjeita.  Näin koira oppii että myös odottelu on kannattavaa. 

Tutustumme kursseilla useampaan eri koulutustyyliin houkutteluun, poimimiseen/tarjoamiseen sekä erilaisten targettien käyttöön. Molemmat koulutusohjaajat ovat käyneet ja allekirjoittaneet SPKL eettinen koirankoulutus sitoumuksen.

Koulutusohjaajat :

Mira Elfving- Tervo

mm. Pentukurssit, Rally-Toko, Nose Work

yli 40 vuotias koiraharrastaja Oulusta. Kasvattaja kennelnimellä Bladepitfall.  Ensimmäinen oma koira hankintaan vuonna 1999.
Tutustu tarkemmin tästä

https://youtu.be/agvq6GP9h-o

Juha Tervo

mm. AgiToko, Tottelevaisuus, Ratatreenit

yli 40 vuotias Saksanpaimenkoira harrastaja, puuhaillut metsäjälkeä ja hakua nyttemmin mukana myös Vepe, Rally-Toko kuvioissa.
Tutustu tarkemmin tästä

https://youtu.be/yyBiLtuKCp4

COVID19 ja flunssaoireet

Sairastuneena / altistuneena koronalle ei voi saapua koulutukseen.

 • Flunssaoire nuha, yskä, kuume, pääkipu on este saapua koulutukseen. 
 • Voit hakea korvausvuorolle sairaspoissolon/koronalle altistumisen takia. Korvausvuorot ovat sairastapauksia varten. Tällä hetkellä 70% poissaoloista kursseilla johtuu koronaan sairastumisesta

Mukavia oppimishetkiä koiran kanssa kursseilla !