Rally-Toko

Rally-Toko

*Rally-Tokossa olemme kisanneet/kouluttaneet/järjestäneet kisoja 4.9.2011 alk.*

Rally-Toko aloituskurssi + 1h teoriatunti

Ryhmät:

ti 8.1, 22.1, 5.2, 19.2 klo 18-19  ( täynnä)
su 13.1, 20.1, 27.1, 3.2 klo 12-13  (tilaa 1:lle, ilmoittaudu)
ti 5.2, 19.2, 12.3, 19.3 klo 19:30   (tilaa , ilmoittaudu)
ti 12.3, 19.3, 2.4, 16.4 klo 18:40  (tilaa , ilmoittaudu)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu.  Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 4 – 6 koiraa, kaikenikäiset (myös pennut).
Hinta: 79 € sis. hallimaksun 5h koulutustuntia (joista 1h erillinen teoriatunti ilman koiria)

Kouluttaja: Pauliina Toppi(su), Mira Elfving (muut)koirakoulu.oulu@gmail.com
Rally-Toko on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa. Kurssi käy kotikoiran aktivoinnista tai kilpailuihin tähtääville harrastamisen aloittamiseen. Kurssilla tutustutaan Rally-Tokon alokasluokan kylttien suoritustapaan. Harjoittelemme lisäksi koiran kehonhallintaa. Kurssiin kuuluu yksi osallistuminen Rally-Tokon teoriatunnille, jonne tullaan ilman koiraa. Teoriatunnilla voi käydä ennen kurssia, kurssin aikana tai kurssin jälkeen (ilmoittaudu).  Teoriatunnilla käsitellään yleisempiä virheitä, lajisääntöjä sekä kilpailemista lajissa. Kurssiin kuuluu asiakasportaalin käyttö. Tunnin kesto n 45min.

Pääsyvaatimus: Peruskäskyt hallussa istu, maahan, sivullemeno, seuraaminen 2 – 5 m., hieman paikallaoloa. Vauhtia voi hakea pentukurssilta tai tottelevaisuuden alkeiskurssilta 🙂 Tunneilla keskitytään kylttisuorituksiin.
Jatkokurssiksi: Rally-Tokon jatkokurssi 1, jatkokurssi 2, Rally-Tokon ratatreenit ALO/AVO
Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kisoihin osallistuminen jäseneduilla os.maksu 15e (norm 25e) ilmoittautuminen ennen muita. Seuraavat kisat suunnitteilla 2019. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

 

Rally-Toko jatkokurssi 1 + 1h ratatreeni alo/avo

Ryhmät:

su 13.1, 20.1, 27.1, 3.2 klo 11-12  (tilaa 1:lle , ilmoittaudu)
su 10.2, 17.2, 24.2, 3.3  klo 11-12 (tilaa , ilmoittaudu)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu. Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 3 – 5 Koiraa, kaikenikäiset.
Hinta: 79 € sis. hallimaksun (4h kurssi +  1h ratatreeni alo/avo).

Kouluttaja: Outi Meriruoko,   Oili Hietala (Koiratiimi ry kurssi ma)koirakoulu.oulu@gmail.com
Kurssilla tarkistetaan alokasluokan kylttien suoritustapa. Teemme tekniikkaharjoituksia, rataharjoituksia ja kertaamme sääntöjä. Kurssille voi tulla kun alokasluokan kyltit ovat tuttuja. Vaihtelua harjoitteluun tuomme muutamilla avoimenluokan kylteillä, mikäli kurssilaiset niin haluavat 🙂 Erinomaista rataharjoittelua aktivoinniksi tai kisaan tähtäämiseen. Halutessasi voit osallistua Alokasluokan teoriatunnille. Lisäksi kurssiin kuuluu 1h Rally-Tokon ratatreenit ALO/AVO omatoimi ryhmässä. Valitse ilmoittautumislomekkaalta (alla myös päivämäärät) sopiva päivämäärä ja ilmoittaudu. Kirjoita ilmoittautumisen lisätietoihin rtjatko, niin treenit kuuluvat kurssihintaan. Tunnin kesto n 45min.

Pääsyvaatimus: Rally-Tokon alkeiskurssi käytynä koirakoulussa tai muutoin harjoiteltuna alokasluokan kyltit.
Jatkokurssiksi: Rally-Tokon jatkokurssi 1 (uudelleen), Rally-Tokon jatkokurssi 2 ALO/AVO, ratatreenit ALO/AVO
Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kisoihin osallistuminen jäseneduilla os.maksu 15e (norm 25e) ilmoittautuminen ennen muita. Seuraavat kisat suunnitteilla 2019. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

Rally-Tokon ratatreenit ALO/AVO  tai VOI/MES

Ryhmät:

Ratatreenit ALO/AVO 27.11 klo 21-22  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 28.11 klo 16-17  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 12.12 klo 17-18  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 12.12 klo 18-19  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 12.12 klo 19-20  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 12.12 klo 20-21  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 7.1 klo 20-21  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 7.1 klo 21-22  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 21.1 klo 20-21  (tilaa , ilmoittaudu)
Ratatreenit ALO/AVO 21.1 klo 21-22  (tilaa , ilmoittaudu)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu.
Koiramäärä: max. 2 – 4 koiraa, kaikenikäiset.
Hinta: 9,90 € sis. hallimaksun

Ratatreenit on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat harjoitella rally-tokoa rataharjoituksina, soveltuu myös Rally-Tokon alkeiskurssin jälkeen rataharjoituksia varten. ALO/AVO radalla on molemmat vaihtoehdot, joista koirakko voi valita itse suorittaako ALOkasluokan vai AVOluokan kyltin. ALO kyltit ovat telineissä ja vaihtoehto Avo-kyltit lattialle niiden vieressä.  VOI/MES radalla on molemmat vaihtoehdot, joista koirakko valitsee kumman suorittaa kuten ALO/AVO radalla. Omatoimitreeni valmiilla radalla.

Hallilla on rata valmina. Tunnin alussa tullaan ilman koiria tekemään rataantutustuminen omassa tahdissa. Tämän jälkeen haetaan koirat mukaan ja suoritetaan rataa vuorotellen. Ryhmässä on 2-4 koiraa. Omatoimiryhmä. Rata jätetään hallille tunnin jälkeen paikoilleen.

Ratatreenit ALO/AVO johon voi osallistua kun alokasluokan (tai AVO) kyltit ovat tuttuja. Samalla radalla on sekä ALO että AVO vaihtoehto.
Ratatreenit VOI/MES johon voi osallistua kun AVO/VOI (tai MES) ovat tuttuja. Samalla radalla on sekä VOI että MES vaihtoehto.

Jatkokurssiksi: Ratatreenit (uudelleen), Rally-Tokon jatkokurssi 1, Rally-Tokon jatkokurssi 2, Rally-Tokon jatkokurssi 3.
Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kisoihin osallistuminen jäseneduilla os.maksu 15e (norm 25e) ilmoittautuminen ennen muita. Seuraavat kisat suunnitteilla 2019. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

Rally-Toko jatkokurssi 2 AVO

Ryhmät:

AVO kyltit teoriassa verkossa ja oma harjoittelu tunti 19 €  (tilaa, ilmoittaudu)
AVO kyltit teoriassa verkossa. Opiskelet ensin omassa tahdissa kirjallisten ohjeiden ja videoiden avulla  kyltit teoriassa. Tämän jälkeen valitset hallikalenterista vapaan ajan ja käyt koiran kanssa harjoittelemassa kyltit hallilla.

ei avoimia ryhmiä, järjestetään toiveiden mukaan.
Käydään kahdella tunnilla kaikki AVOimen luokan kyltit lävitse ja niiden suoritustapa. Lisäksi tehdään takapäätreeniä vasemmalle kääntymisiin.

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla  Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu.

Pääsyvaatimus: Rally-Tokon alokasluokan kyltit tuttuja.
Jatkokurssiksi: Rally-Tokon jatkokursi 2 ALO/AVO tai  Rally-Tokon jatko 3 AVO/VOI.
Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kisoihin osallistuminen jäseneduilla. Seuraavat kisat suunnitteilla 2019. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

 

Rally-Toko Koiratiimi ry VOI/MES

Ryhmät:

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla  Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu.
Koiramäärä: max. 3 – 5 Koiraa, kaikenikäiset.

Kouluttaja: Pauliina Toppi, koirakoulu.oulu@gmail.com,

VOI/MES treenit on tarkoitetut koirakoille, jotka haluavat oppia VOI/MES luokan kylttisuorituksia sekä harjoitella ko. luokkien ratoja. Toiveita radan sisällöstä voi antaa koulutusohjaajalle.  Harjoitellaan myös oikealla puolella seuraamista.

Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kisoihin osallistuminen jäseneduilla. Seuraavat kisat 2018. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

 

 

Rally-Toko Piirimestaruus / SM -kisat 2018 Koiratiimi ry

Koiratiimi ry kerää 2018 vuodelle joukkuetta Piirimestaruus kisoihin sekä SM-kisoihin 2018. Jos olet kiinnostunut kisaamaan joukkueessa, ota yhteyttä Miraan bladepitfall@gmail.com osoitteeseen. Joukkueelle järjestetään yhteisiä treenejä vuoden 2018 aikana eri paikoissa. Yhdistys maksaa treenitilojen vuokrat sekä kaikki ilmoittautumismaksut PM ja SM kisoihin. Lisäksi yhdistys muistaa osallistuneita.

 

Rally-Toko FREESTYLE Koiratiimi ry

Ryhmät:
järestetään kysynnän mukaan

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu.
Koiramäärä: max. 2 – 5 koiraa, kaikenikäiset.
Hinta: 49 € sis. hallimaksun,  sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.

Kouluttaja: Sari Saarela (Koiratiimi ry), koirakoulu.oulu@gmail.com

Rally-Toko Freestyle on Yhdysvaltalainen laji, jossa yhdistyvät koiratanssi ja Rally-Toko. Freestyle Elements tarkoittaa vapaavalintaisia temppuja, joita jokainen rata pitää sisällään. Mukana on mm. kumarrus, pujottelua jalkojen välistä jne. Lajissa voi kilpailla videoimalla oman suorituksensa. Erinomaista vaihtelua Toko, Rally-Toko ja koiratanssiharrastajille.